Om mig

Mit navn er Helle Ovesen.
Jeg er gift med Preben. Jeg har tre døtre og børnebørn.

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent, hvilket jeg i dag kan bruge i min klinik. I 1997 og uddannede mig til fysiurgisk massør og sportsmassør i Århus og Aalborg, zoneterapeut samt lægeeksamineret fodplejer i Herning. Samme år åbnede jeg egen klinik i Ikast/Brande Kommune. I 2007 udvidede jeg mit område ved at uddanne mig til akupunktør. Derudover er jeg uddannet i ansigtsmassage, i hotstonemassage, i nerve-reflexologi samt i Pharma Nord's kosttilskud-rådgivning. Jeg har siden år 2010 drevet egen klinik i Horsens sideløbende med klinikken i Brande.

Jeg har været i branchen i mere ende 25 år. Jeg arbejder professionelt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg lægger vægt på livskvalitet og vil gøre alt for dig i din situation. Nogle lidelser/behandlinger vil tage længere tid end andre. Hvis der er en lidelse, jeg ikke kan afhjælpe, sender jeg dig videre i systemet for at sikre den mest optimale behandling.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører (her kan du se min profil). Jeg er desuden Registreret Alternativ Behandler (RAB), som er en ny beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet. Her kan du se mit bevis.

Jeg indberetter til Sygeforsikringen Danmark og omfatter desuden flere sundhedsforsikringer. Jeg er endvidere behjælpelig med at søge helbredstillæg til fodpleje. Jeg har licitation med Ikast/Brande Kommune og Horsens Kommune.

Jeg er altid glad og venlig og møder mine patienter med respekt.